A pályázat kiírója:

A MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. felkérésére a Magyar Divat és Design Ügynökség NZRT. együttműködésével (továbbiakban Kiíró) kiírja a MOL Fresh Corner női- és férfi formaruha látványterv elkészítésének pályázatát.

A pályázat célja:

A pályázat célja a Kiíró által megfogalmazott kritériumok és meghatározott tartalmi elemek figyelembevételével női és férfi formaruha látványtervének létrehozása a MOL Fresh Corner munkavállalói számára.

Háttér információk és stratégia:

A MOL Retail stratégiája új irányt vett, mely szerint 2018-ban a töltőállomásokon kívül is megtalálhatóak a minőségi Fresh Corner kávék és szendvicsek. A Fresh Corner márka továbbra is első sorban a benzinkúti környezetben található meg, de immár külső helyszínekre is terjeszkedik. Ennek egyik mérföldköve a 2018 őszén megnyílt Fresh Corner belvárosi kávézó, amely Budapest szívében, a Károly körúton várja minőségi kávéra és ételekre vágyó közönségét.

Jelen pályázat célja a MOL Fresh Corner kutakon használt jelenlegi egyenruhák megújítása, illetve a Fresh Corner belvárosi kávézó dolgozóinak is tetszetős viselet tervezése.

A Fresh Corner márka alap elemeinek megtartása mellett, más stílus, ruhadarab vagy design lehet megfelelő egy benzinkúton, mint a belvárosi kávézóban. A pályázó feladata a benzinkúti szett, valamint mutációjának megtervezése a belvárosi kávéházban dolgozók számára.

  1. Fresh Corner a benzinkúton

A Fresh Corner küldetése, hogy prémium szolgáltatásokkal gondoskodjon az úton lévőkről és minőségi termékekkel biztosítsa feltöltődést számukra. Cél, hogy a MOL benzinkút ne csupán üzemanyag beszerzési pont, hanem egy valódi célállomás és oázis legyen az utazók számára.

A Fresh Corner márka, egyedülálló, minőségi atmoszférával kínál kiemelkedő fogyasztói élményt, melynek része a finom és gondosan válogatott kávé, valamint a frissen és minőségi alapanyagokból elkészített szendvicsek, smoothie-k és juice-ok, péksütemények.

Ruházat leírás pályázó számára:  1. Fresh Corner: coffeeshop a belvárosban

A belvárosi kávézó mindazoknak szól, akik minőségi élményre és nyugodt kávézásra vágynak a belváros forgatagában. Az alap Fresh Corner választék mellett, extra prémium kávé és minőségi alapanyagokból elkészített, gyors, meleg étel (pl. hamburger, lepény, hot-dog) várja az arra járókat és törzsvendégeket. Egy igazi, hívogató atmoszférájú hely, ahol jó megállni, de akkor is optimális, ha egy gyors kávéra vágyunk.

Ruházat leírás pályázó számára:

A pályázók köre:


A tervezett öltözékkel kapcsolatos elvárások:

Pályázat tárgya:

Minimum elvárás:

A tervező tervezhet 2*16 db-os, egymástól eltérő kollekciót, melyből egyik csak a kávézóban, a másik csak a kúton használható és teljesen eltér egymástól, de ez nem kitétele a sikeres pályázatnak.

meleg öltözet
(ebből minimum egy meleg ruhadarabra - férfi & női is - tervezzenek)

 

 

 Megnevezés

 Instrukció

női nadrág

alap

férfinadrág

alap

ing női rövid ujjú

csak kávézó

ing férfi rövid ujjú

csak kávézó

ing női hosszú ujjú

csak kávézó

ing férfi hosszú ujjú

csak kávézó

póló női rövid ujjú

alap

póló férfi rövid ujjú

alap

póló női hosszú ujjú

opcionális (min. 1)

póló férfi hosszú ujjú

opcionális (min. 1)

pulóver / kardigán / mellény férfi

opcionális (min. 1)

pulóver / kardigán női

opcionális (min. 1)

női kabát

alap

férfi kabát

alap

sapka unisex

alap (eltérhet kávézó vagy kút)

kötény unisex

alap (eltérhet kávézó vagy kút)

+ egyéb kiegészítő

opcionális (eltérhet kávézó vagy kút)

Egyéb információk:
Vidéki kutak is megtekinthetők, a Fresh Corner honlapon lévő címek alapján.

Olyan Fresh Corner töltőállomás meglátogatását javasoljuk, ahol Fresh Corne kávé mellett legalább hot-dog is van a kínálatban (mert itt biztosan hordják a jelenlegi egyenruhát).

Előzetes egyeztetés alapján bármely kúton lehetséges konzultálni a dolgozókkal, a jelenlegi ruhadarabok is bármikor megtekinthetők a MOL Székházban.

Kötelező tartalom:

Pályázási folyamat:

Az elkészült pályamunkákat 2018. december 07. 12:00 óráig várjuk az info@bcefw.com e-mail címre. Az elkészült terveket tömörített zip fájlban várjuk Wetransferen keresztül. A fájl neve a pályázó neve legyen. Az e-mail tárgya a következő legyen: „Pályázó neve, MOL Fresh Corner pályamunka”. A levél szövege tartalmazza a pályázó elérhetőségeit (email, telefonszám).

A beadott pályamunkákat egy 4 fős zsűri értékeli melynek időpontja: 2018. december 12. A pályázat nyertesét 2018. december 14-én 12:00 óráig telefonon és e-mailen is értesítjük.

Díjazás:

A nyertes pályamunkáért 250 000 Ft díj kerül átadásra.

A nyertes pályamunka eredményeképpen a Tervező által elkészített és a MOL részére átadásra kerülő látványterv valamennyi szerzői jogi védelem alá eső alkotás (a továbbiakban: mű) felhasználása tekintetében Felek úgy állapodnak meg, hogy azokra az Érintett szervezet és/vagy a Megrendelő az átadással területi és időbeli korlátozás nélküli, minden ismert felhasználási módra vonatkozó, kizárólagos felhasználási jogot szerez. Ennek megfelelően a MOL különösen jogot szerez arra, hogy a műveket átdolgozza, tetszőleges példányban és alkalommal többszörözze, nyilvánosságra hozza, illetve kép-, vagy hangfelvételen rögzítse, terjessze, számítógépre vagy elektronikus adathordozóra másolja, harmadik személynek hasznosítás céljából átadja, illetve bármely ismert módon a nyilvánossághoz közvetítse.További információk:

Amennyiben felmerül a Látványterv elkészítésével kapcsolatos bármilyen kérdés, a kérdéseket az alábbi email címre megküldeni szíveskedjenek 2018. december 07-ig az info@bcefw.com e-mail címre.